Opleiding
Koken & bakken.

Hip en trendy koken

Bij CVO Groeipunt leer je een volledig menu klaarmaken waarin je de traditionele gerechten vervangt door lekkernijen uit Zuid-Europa en andere hoeken van de wereld.

Je leert werken met verschillende kruiden. Je maakt en serveert voor je gasten hedendaagse wokgerechten, trendy vleesgerechten, Aziatische bereidingen en hip streetfood. Extra aandacht gaat naar basiskooktechnieken zoals wokken, stomen, grillen, koken en bakken. 

Verras je je gasten thuis graag met iets uit de wereldkeuken? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Schrijf je nu in voor Hip en trendy koken

Hip en trendy koken

Groeipunt Sint-Amandsberg

  • Les op MaAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 27 jan. 2025 - 16 jun. 2025
Hip en trendy koken

Groeipunt Sint-Amandsberg

  • Les op MaNm
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 27 jan. 2025 - 16 jun. 2025
Hip en trendy koken

Groeipunt Sint-Amandsberg

  • Les op WoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 29 jan. 2025 - 18 jun. 2025

Te laat om in te schrijven voor onderstaande cursussen

Hip en trendy koken

Groeipunt Sint-Amandsberg

  • Les op DoVm
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 5 sep. 2024 - 23 jan. 2025
Hip en trendy koken

Groeipunt Sint-Amandsberg

  • Les op DoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 5 sep. 2024 - 23 jan. 2025

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen vrijdagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.